Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Επικοινωνιακό τρίκ ή (Παρα)Πολιτικό Παρασκήνιο

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Ντένβερ με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα,μετέδωσε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Κολοράδο. Ενας από τους συλληφθέντες ομολόγησε στις αρχές ότι «σκόπευαν να πυροβολήσουν τον Ομπάμα από κάποιο υπερυψωμένο σημείο ...με μιά καραμπίνα, από απόσταση 750 μέτρων» μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 34.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Ντένβερ με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον δημοκρατικό υποψήφιο Μπάρακ Ομπάμα, μετέδωσε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Κολοράδο.

Ενας από τους συλληφθέντες ομολόγησε στις αρχές ότι «σκόπευαν να πυροβολήσουν τον Ομπάμα από κάποιο υπερυψωμένο σημείο... με μια καραμπίνα, από απόσταση 750 μέτρων» μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS 34.

Η απόπειρα κατά του Μπάρακ Ομπάμα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ,όταν ο αφροαμερικανός γερουσιαστής θα μετέβαινε στο στάδιο του Ντένβερ για την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον 75.000 οπαδών του,μετά και την τυπική ανάληψη του χρίσματος των Δημοκρατικών,μετέδωσε το δίκτυο.

Η συνωμοσία αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη ενός ατόμου την περασμένη Κυριακή,στο φορτηγό του οποίου βρέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα μεγάλου βεληνεκούς,σύμφωνα με το CBS 34. Ενας από τους συλληφθέντες είχε στην κατοχή του έναν αγκυλωτό σταυρό και ενδέχεται να διατηρούσε διασυνδέσεις με ναζιστικές και ρατσιστικές οργανώσεις.

Η εισαγγελία του Ντένβερ πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.Ο εισαγελλέας Τρόι Εϊντ δήλωσε πάντως στο CBS34 πως δεν πιστεύει ότι υπήρχε πραγματική απειλή κατά του Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

«Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !»