Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Ωχ, Ωχ ... Να πως ξεκινάνε τύμπανα ...

Ο Αμερικανός Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Πίτ Χέκστρα, μετά από την σημερινή ανακοίνωση της CIA για πυρηνική συνεργασία μεταξύ της Βόρειας Κορέας και της Συρίας, κατάγγειλε ότι φαίνεται πως πρόκειται για ένα σοβαρότατο πρόβλημα διάδοσης των πυρηνικών.

Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα διάδοσης των πυρηνικών από τη Μέση Ανατολή σε χώρες που ενδέχεται να έχουν εμπλακεί και βρίσκονται στην Ασία, δήλωσε στον Τύπο ο ρεπουμπλικάνος κοινοβουλευτικός κ. Χέκστρα, που είναι και μέλος της επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η αμερικανική κυβέρνηση και οι υπηρεσίες πληροφοριών άρχισαν ήδη από σήμερα να ενημερώνουν το Κογκρέσο για όσα γνωρίζουν σχετικά με την πυρηνική βοήθεια που προσφέρει η Βόρεια Κορέα στη Συρία.

Το θέμα αυτό φαίνεται σαφώς πως αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα από την αμερικανική κυβέρνηση, αφού δημοσιογράφοι είδαν έναν από τους βασικότερους συνεργάτες του προέδρου Μπους, τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Στέφεν Χάντλεϊ και τον επικεφαλής της CIA, Μάικλ Χάιντεν μεταξύ αυτών που μετείχαν στη σημερινή - κεκλεισμένων των θυρών - συνεδρίαση ενημέρωσης του κοινοβουλίου.

Πηγή: Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

«Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !»