Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Το Σχέδιο

1. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» ΣΧΕΔΙΟ...
2. Οι ξένοι βλέπουν ευρύτερη αστάθεια!
3. Οι ξένοι βλέπουν ευρύτερη αστάθεια! - Στη γωνία περιμένουν οι Τούρκοι

Ότι κάτι δεν πάει καλά με την όλη ιστορία "της ανυπέρβλητης και καταστροφικής οργής στους δρόμους", είναι άξιον λόγου και συμφωνώ ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τα παιδιά..αλλά και ούτε άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους αναρχικούς.

ΑΛΛΑ....δεν θα αρχίσω να σεναριολογώ από αυτά που βλέπω και διαβάζω.

Είναι πάρα πολύ εύκολο κανείς να αρχίσει να βλέπει φαντάσματα και εξωγενείς παρεμβάσεις (..αυτές σταμάτησαν ποτέ από τότε που απελευθερωθήκαμε;;;) που αποβλέπουν στην κοινωνικο-πολιτικο-οικονομική αστάθεια της χώρας μας αν αρχίσει και πιστεύει όλες αυτές τις μικρές (αληθείς μεν) ειδήσεις οι οποίες (δε) είναι λιγάκι ασύνδετες μεταξύ τους.

Δηλαδή να το θέσω ώς εξής. Η συγκεκριμένη εφημερίδα (και άλλες πολλές βέβαια αλλά χάρην χρόνου...) ξέρει κάποια πράγματα...και τα αναφέρει ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...τώρα τα έμαθε όμως;

Ποιός ο λόγος να κρατάς ειδήσεις (από τον Μάρτη) και να τις αναφέρεις τώρα, αν όχι απλά να πουλήσεις φύλλα;

Μήπως έτσι κατά βάθος ο αναγνώστης νιώθει ότι η κυβέρνησούλα μας πολεμάει με ανώτερες δυνάμεις οι οποίες θέλουν το κακό της και δεν μπορεί να κάνει και πολλά γι'αυτό;

Μήπως κάπως έτσι ο πολίτης θα ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;;

Από την άλλη πάλι, αν τέτοια σενάρια επιβεβαιωθούν, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλαδίτσα μας θα τα έχει ζήσει...Άλλη μια μεταπολίτευση μπορεί να χρειαστεί για να νιώσουμε ότι είμαστε ξανά λέφτεροι και ανεξάρτητοι! (?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

«Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !»