Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Για να μαστουρώνουν και να πουρεδιάζουν τα μυαλά τους οι Γκρίνγκος !

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συνειδητοποιείς το μέγεθος της εξουσίας (όπλα, cash και μισθοφόρους) που έχει διαμορφωθεί σε χώρες όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Γουατεμάλα και σε άλλες Λατινοαμερικάνικες χώρες χάρις την ΜΑΣΤΟΥΡΑ που προμοτάρεται από ντόπιους και διεθνείς συσχετισμούς δυνάμεων. Με αποτέλεσμα, η όποια αντίδραση ενάντια σε τέτοιου τύπου καρτέλ (οχι για την ψυχή της μάνας τους και τις ψυχούλες που πουρεδιάζουν από τις παντός τύπου "σκόνες", αλλά χάρην άλλων καρτέλ) να είναι μια κανόνικότατη σύγκρουση διαστάσεων σύγχρονου πόλεμου!

Και όλα αυτά, γιατί οι έμποροι μαζί με τους "προμόουτερ και οπίνιον λήντερ" και άλλα λοιπά καμμένα καθίκια μπόρεσαν να δημιουργήσουν μια τρομαχτική ζήτηση για κάψιμο εγκεφάλων!

Και να ένα από τα αποτελέσματα...να ποιά είναι η καθημερινότητα των απλών Μεξικανών για να μαστουρώνουν και να πουρεδιάζουν τα μυαλά τους οι Γκρίνγκος....


Associated Press
Στρατιώτες στα περίχωρα της Τιχουάνα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη του Μεξικού η ομολογία ενός Μεξικανού από την Τιχουάνα ότι διέλυσε τα πτώματα 300 αντιπάλων συμμορίας εμπόρων με οξύ, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη τους.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι πληρωνόταν 600 δολάρια την εβδομάδα από αντίπαλη συμμορία βαρόνων για να κάνει αυτή τη «δουλειά».

Περισσότερα από 700 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Τιχουάνα το 2008 στον πόλεμο ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών της πόλης.

Πολλοί ακόμα αγνοούνται και πιστεύεται ότι απήχθησαν και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν.

«Μου έφερναν τα πτώματα και εγώ τα ξεφορτωνόμουν» δήλωσε ο Μέσα σε ένα εργοτάξιο όπου όπως είπε, διέλυσε 300 πτώματα.

Περισσότεροι από 5.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο ανάμεσα στα αντίπαλα καρτέλ για τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών πέρυσι στο Μεξικό, αριθμός διπλάσιος από αυτόν του 2007.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

1 σχόλιο:

geokalp είπε...

πολύ χαίρομαι που τη διάβασα, καθώς μου διέφυγε!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

«Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !»